SYYSKOKOUS  PIDETÄÄN 29.11.2022   KLO: 17.00 + TEAMS yhteys

numerosta 044-7178510 tai

sähköpostilla birgitta.dubatscheff@kuh.fi

Tyky-Kuntoseteli+:lla saa alennusta lähes

5000 liikunta- ja kulttuurikohteesta.

Lisätietoja osoitteesta https://www.tyky.fi/,

josta löytyy myös paikat, missä seteleitä voi käyttää.

Terveisin JHL 124 ry:n hallitus

Kuopion yliopistollisen sairaalan JHL 124   Nimi muuttuu pohjois-Savon hyvinvointialueen JHL 124 RY.

Yhdistykseemme liittyy Ylä-Savon sote JHL 698 yhdistys, sieltä tulee meille uusia jäseniä. Heidän edunvalvonta hoituu jatkossa meidän yhdistyksen kautta. Siirto ja yhdistyminen ei aiheuta mitään toimenpiteitä uusille eikä myöskään entisille jäsenille.

Tämän vuoden jäsen edut ovat kummassakin yhdistyksessä ne mitkä on sovittu toimintasuunnitelmassa. Ne ovat  voimassa vuoden loppuun saakka.

Syksyllä valtaan uudet toimijat ja hallitus yhdistykseen ja he päättävät mitä etuja jaetaan jäsenistölle ensivuoden alusta.

Myös luottamusmiehet toimivat tämän vuoden loppuun saakka. Syksyllä valitaan hyvinvointialueelle uudet luottamusmiehet. Siitä lisää myöhemmin. ON sovittava luottamusmiehien määrästä ensin hyvinvointielueen päätäjien kanssa.

TERVETULOA UUDET JA ENTISET JÄSENET HYVINVOINTIALUEEN  jhl 124 .n porukkaan. Yhdessä voimme vaikuutta asioihimme.

POHJOIS-SAVON HYVINVOINTIALUEEN JHL 124  SYYSRETKI TALLINAAN   27-29.9.2022